Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Vůbec nejde o haléř, ale o to, že někde je chyba. Učetnictví je vlastně jen prosté sčítání a odčítání, ( omlouvám se účetním), proto musí na konci sedět každý halíř. Pamatuju, jak matka v České pojišťovně hledala 2 dny 5 halířů.

0 0
možnosti
Foto

J73a41k12u34b 21R46o34t69h

26. 4. 2016 11:09

Mohu se zeptat, vůdče Změny pro (doplňte si sami), co jste nakukal nadaci Ashoka, že vám ty peníze přidělila a co jste za ně inovoval? V posledních letech pouze inovujete nechutné napadání všech kolem vás, a je vám fuk, jestli to jsou koaliční partneři či opozice. ;-€

2 1
možnosti
ZH

Mám takový pocit, pane Korytáři, že stále méně nejen politiků touží přijít na podstatu jakéhokoliv problému, stejně jako na principy jakýchkoliv mnohdy zaběhlých a letitých, mnohdy ne zcela čistých praktik. Musím poděkovat za jiný pohled a přeji Vám vše dobré, hlavně výdrž.R^

1 1
možnosti
Foto

R^ Stejná zkušenost z jiného města u projektu obdobné cenové hladiny :)

1 0
možnosti
JM

Haléř či halíř je nižší měnovou jednotkou v Česku, původně však šlo o jednu zmnoha měnových jednotek v Německu, v Rakousko-Uhersku, v Německé východní Africe a později v Československu.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Hal%C3%A9%C5%99

0 0
možnosti

Pane Korytáři, název bývalé mince (Jak je vidět na videu.) vyslovit umíte. Pokuste se jej i správně napsat. Halíř byla postava z jednoho maďarského seriálu. Mince se opravdu jmenovala "haléř".;-);-)

0 1
možnosti
Foto

J80a75n 14P94e45c70h21a

26. 4. 2016 12:00

Bohužel, dnes je už zcela spisovná varianta i "halíř".

0 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2544x
Jsem směšný a trapný politik, mluvka a provokatér. (převzato z diskusí pod blogy) :-) Jinak jsem ekolog, manažer, aktuálně bývalý politik, který věří, že má smysl snažit se o lepší svět a že záleží na tom, co děláme a jak se chováme. Věřím v sílu vizí, i když se zdají zpočátku nereálné. Jsem praktický idealista.

 

 

Seznam rubrik