Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ono je třeba se na to dívat i z té druhé strany (obyvatel - často starousedlíků, kteří v dané lokalitě žijí). Podobné zařízení je léta i v Boleticích u Děčína - dříve (za minulého režimu) zpustlá polepšovna, dnes opravený komplex s tenisovými kurty apod., takže o smysluplnou zábavu a vybití energie místních by zde neměl být problém... Ale například s vycházkami to zde také nedopadlo nejlépe - před několika roky zdevastovaný nedaleký hřbitov v lesích je toho bohužel smutným mementem... A nad tím, co tam místní chovanci provedli, lidé jen nevěřícně kroutili hlavami:-/

0 0
možnosti
JR

J75a35n 96R76á54ž

10. 6. 2016 17:37

Je zvláštní, že když politik napíše blog, tak je to obvykle hloupost.

Bolševici s vyznačovali tím, že do všeho kecali a všemu rozuměli. To, že se tak chová Šabatová, je normální, protože ta už jiná být nemůže ta má bolševismus v genech (příznačná pro její chování je kauza kuřimské Aničky a teď Chrastava), ale srovnávat dětské psychopaty se Židy, Sudetskými Němci a uprchlíky, to je hodně silná káva i na politika.Rv

1 0
možnosti
IK

Na tohle má geniální odpověď Cimrmann ústy jednoho z hrdinu Dobytí Severního pólu .. "Já bych vás tam poslal, víte!"

Mohl by mi autor říci, jaké má vzdělání nebo alespoň praktické zkušenosti (a výsledky) s nápravou narušených jedinců, že tak sebevědomě vykládá, jak bylo všechno spatně a jak to má být dobře?

0 0
možnosti
JS

Jsem staromódní a zastávám metodu Komenský - Fryštenský. Dodnes si pamatuji jak můj syn něco provedl, po výslechu jsem se ho zeptal jestli chce na zadek nebo domluvit a on si vybral na zadek. Od té doby na zadek nedostal a je z něj slušný člověk. Paní ombudsmanka je dle mého názoru totálně mimo mísu (nejen v tomto případě) a měla by si zkusit podobný ústav řídit a nejen moudře kibicovat.

3 0
možnosti

Zákaz styku s rodiči je na místě. V dalším odstavci sám připomínáte z jak patologických rodin pocházejí.

Dítě při narození není čistý list papíru. Na to se přišlo už dávno. Výchova není samospasitelná.

3 0
možnosti
MR

Bohužel nejsem natolik empaticka abych viděla lidský příběh za dítětem,které dokáže přepadnout seniora. Že ten se může bránit daleko méně než namakany frajer,to si ti ubozi chlapci z pasťáku uvědomují ale jasně, takže až tak nízký intelekt tam není,že:-/.Opravdu myslíte, že na podobné typky platí cukr? Ne,cukr možná,ale bič rozhodně. Uvedomujete si,že tihle smejdi se ničeho nebojí? Díky zastáncům lidských práv........ Kdyby po každém prusvihu dostali takovou sodu,že by se' týden nehnuli,tak by je" výstřelky" přešli.

3 0
možnosti
IK

No, s tou "sodou" to tak úplně neplatí.

U narušených jedinců (já mám tedy zkušenosti se zkaženými psy, ale ono to bude u lidí podobné) se osvědčuje jednoduchý, ale tvrdý režim, základem není až tak trestat, ale prostě nežádoucí činnost znemožnit, dostatek "ventilovacích činností" (tvrdá práce) a minimum prostoru pro nekontrolovatelnou aktivitu. Důležité je, aby tento režim trval dost dlouho na to, aby takříkajíc "přešel do krve". Pak už je to případ od případu, u někoho (některého psa) je možné časem povolovat a ještě z něj může být (při zachování nutné ostražitosti a přiměřené důslednosti) příjemný a společensky uplatnitelný tvor, někdo (některý pes) je už do smrti jen "zvládnutý" a fungovat může jen v určitých podmínkách a v rukou (pod dohledem) někoho zkušeného a autoritativního.

Ne nadarmo v USA nabízejí mladistvým delikventům jako alternativu k trestu službu v armádě. Nedělám si iluze, že je to funguje ideálně, ale myslím, že to má větší naději na úspěch, než léčba všeobjímající láskou.

4 0
možnosti

Doufám, že v politice brzy skončíte.

9 0
možnosti
MB

Pan Canov má právo vyjádřit/nevyjádřit se k čemu sám uzná za vhodné, stejně jako Vy. A jeho starostenskou kompetenci a lidské kvality/nekvality nechť posoudí sami občané Chrastavy potažmo Libereckého kraje.

2 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2544x
Jsem směšný a trapný politik, mluvka a provokatér. (převzato z diskusí pod blogy) :-) Jinak jsem ekolog, manažer, aktuálně bývalý politik, který věří, že má smysl snažit se o lepší svět a že záleží na tom, co děláme a jak se chováme. Věřím v sílu vizí, i když se zdají zpočátku nereálné. Jsem praktický idealista.

 

 

Seznam rubrik