Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Postoj k imigraci je v poslední době snad jediný, se kterým s Babišem souhlasím. Žádné islámské imigranty zde nechceme!

3 0
možnosti
Foto

Co poradci, to Babiš, tomu věřím, jen si nemyslím, že ten odpor proti migrantům může akcentovat nebo využit/zneužit tak příliš, jak vy píšete. Tenhle argument, dnes migranti, zítra vy, je příliš účelový. Ono je to spíše tak, že buď migranti nebo my.

4 0
možnosti

Nejhorším politikem je ten, kdo bojuje o "veřejné blaho". To si uvědomují pouze ti stojící mimo smrtící proud, jímž společnost vystavuje lživé nálepky extrémismu. Levicově vychovávaná společnost se vždy řítila, řítí a bude řítit do propasti. Její skutečnou výchovou je rovné zlo a živená závist vůči schopným zodpovědným lidem. To spěje k tomu, že IS pomalu a jistě získává sílu i na Evropském kontinentě. Babiš je pouze obratným slalomářem v nerovných peřejí.

2 0
možnosti

Jojo Liberec. hezké jméno

1 0
možnosti

Karma.Velmi dobře napsáno.Babiš je velmi nebezpečný demagog,lidé také chtějí trest smrti...Erdogan v Turecku v podstatě také nedělá nic jiného než to,co "lid" chce...

2 1
možnosti

J18i27ř93í 81N44o60v52á39k

28. 7. 2016 10:13

Babiš je populista jako každý jiný. Problém je v tom, že jemu díky médiím lidé naslouchají více než jiným populistům.

1 1
možnosti

...že mu díky jeho mediím lidé naslouchají vice než jiným populistum...Pamatuji jak Babiš litoval,že misto DNES nekoupil raději Blesk.Pozdě pochopil,že medium,které nejvíce ovládá myšlení lidí je bulvár...

1 1
možnosti
Foto

K65a50r90e84l 82M16á84d83l26e

28. 7. 2016 10:11

Uprchlíky je nutno hodit do jednoho pytle, protože zatím nikdo nevyřešil, jak se poznají ti, kteří se teprve zradikalizují. Jinak ale s Babišem máte pravdu. Zatímco Konvička a Okamura mají už léta konzistentní názory ještě z dob, kdy otázka migrantů zajímala jen malou část společnosti (o komikovi Sládkovi nemluvím, tomu asi docházejí prachy a zkouší comeback), Babiš otočil jak korouhvička podle výzkumů veřejného mínění. Kdyby to myslel vážně, tak bude přijetí 80 uprchlíků (plus další vlny mají následovat) blokovat i za cenu pádu vlády.

4 0
možnosti
Foto

J67a87k49u82b 72R13o10t37h

28. 7. 2016 9:49

Jo, to je fakt, Korytář poradce neposlouchá, i když si je najme, a pak jim ani nezaplatí, možná proto, že rady neposlechl.;-O

1 0
možnosti

Mluvite o nejakem "nebezpeci", ktere ma Babis predstavovat. Nicmene samotni uprchlici, kdyz uz je o nich rec, predstavuji nebezpeci daleko daleko vetsi...Racionalne uvazujici clovek musi vyhodnocovat priority. Pokud budou proti sobe stat dva politici z nichz jeden bude prouprchlicky a druhy protiuprchlicky, pak mam jasno, ktereho z nich budu volit. A je jedno, jestli je to populista a byl bych ochoten spise tolerovat i tunelare jakozto mensi zlo. Protoze tunelare jednou muzeme zavrit do vezeni...nebo klidne muze spokojene prozit svuj zivot ale tim to hasne...Kdezto kdyz si sem jednou pustime mohamedany, uz nebude cesty zpet a republika bude navzdy znicena...Islam je to nejvetsi zlo, kteremu dnesni civilizace celi.

11 0
možnosti
Foto

Otázka zní, co a jak proti tomu postavit.

2 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2544x
Jsem směšný a trapný politik, mluvka a provokatér. (převzato z diskusí pod blogy) :-) Jinak jsem ekolog, manažer, aktuálně bývalý politik, který věří, že má smysl snažit se o lepší svět a že záleží na tom, co děláme a jak se chováme. Věřím v sílu vizí, i když se zdají zpočátku nereálné. Jsem praktický idealista.

 

 

Seznam rubrik