Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Vy skutecne verite, jde jen o "boj o vychodni regiony"? Proc tedy zacal tu jeho "specialni vojenskou operaci" v Kijeve a taky vyhlasil pohotovost raketovych vojsk s atomovymi hlavicemi? Proc tedy Putin tvrdi, ze chce Ukrajinu denacifikovat a demilitarizovat? Tedy tim jasne mini Celou Ukrajinu!

2 0
možnosti
Foto

Ovšem choutky jsou obnovit SSSR v jeho minulé velikosti včetně podmaněných republik (např. ČR).

Pan autor nějak pozapomněl na budapešťské memorandum. A na další a další věci.

1 0
možnosti
EH

Dolar je na historické výši a Rusko oslabuje ekonomicky.

Dneska je těžké přispěchat na něčí pomoc. V lepším případě vám bitá žena vynadá, že se do toho vkládáte, v horším půjdete k soudu za ublížení na zdraví.

Rozhodnutí je opravdu na Ukrajincích. Mlčení znamená souhlas s vládou.

0 2
možnosti
Foto

K78a97r67e87l 21C57a35c92h

23. 10. 2022 14:58

Zatím se jednat nebude. Evropa je stále ještě schopna a ochotna platit ukrajinské dobrodružství a USA, které vlastně tu zástupnou válku s RF prostřednictvím ukrajinských vojáků vedou, to stojí jen materiální a strategickou velitelskou podporu. Nemusí tedy před domácí veřejností obhajovat žádné ztráty amerických chlapců. Nemůžeme tedy očekávat, že právě USA bude chtít zahájit nějaké jednání o míru na Ukrajině, když je ta válka pro ně výhodná. Možná může nastat nějaký obrat až EU padne ekonomicky do takové recese, že sama přijde na to, jak je zneužívána k podpoře nesmyslné války, ke které vůbec nemuselo dojít.

6 7
možnosti
KT

No, dobře, ale proč potom vedou tu zástupnou válku Rusové s Američany, když k ní vůbec nemuselo dojít?

3 0
možnosti
ZH

Lidé věří jen jednostranné přikázané propagandě války, nechtějí a nebudou o ničem diskutovat, dokud se nevrátí k moci platforma nevylhané demokracie. Pokud do té doby nezahyneme na jaderné oděrky. R^

4 6
možnosti
MV

S jak velkou důvěrou budete dohadovat příměří se státem, který dva dny před vojenským napadnutím sousední země tvrdil, že jde o vojenské cvičení na půdě RF. S jak velkou důvěrou ve výsledek chcete jednat děl agresorem, který útočnou válku nazývá speciální operaci ? Jak. S jak velkou důvěrou budete vést mírová jednání s barbarem, který útočí na civilní cíle?

7 0
možnosti
Foto

J68i98ř57í 15K76i73n41d84l

23. 10. 2022 12:57

S Hilerem a nacisty se jednalo pod podmínkou, že přijme bezpodmínečnou kapitulaci. Stejně je to s Putinem. Bez podmínek opustí Ukrajinu a Krym a bude spolupracovat na vydání válečných zločinců a zaplatí válečné škody.

6 1
možnosti
EH

Hitler nekapituloval, raději si vzal život. Kdyby se povedl nacistický puč, nacisté by vyjednali mír a z lágrů se mohlo kouřit dál.

A co kdyby mělo Německo atomovky jako první?

Buďme rádi, že to dopadlo rozumně, ale nehledala bych paralelu s Ukrajinou.

0 4
možnosti
JK

Ve světě přání a fantazie žijete především vy, protože jednání s Ruskem z říše fantazie. Vy o ničem s Ruskem jednat nebudete, nebudu s ním jednat ani já, ani ČR. Opakujete mantru a jednání s Ruskem, ale už nepíšete, o čem by se s ním mělo jednat? O územních ústupcích Rusku? Nebo snad o tom, že má vypadnout z Ukrajiny. Obojí je evidentně neprůchodné.

Co jste zač, jste pak odhalil v tvrzení, že Západ dělal Srbsku něco podobného, jako nyní Rusko Ukrajině. Ve skutečnosti to bylo tak, že Miloševič používal své vlastní civilisty jako živé štíty proti US bombardování.

9 3
možnosti
Foto

Srbsko tu vytáhne kde kdo, ale jen to "humanitární" bombardování. Co bylo před tím, se raději neuvádí.

Srbsko postupně napadlo všechny republiky bývalé federace, první na ráně bylo Slovinsko.

A srbské masakry ve Srebrenici a Sarajevu byly důvodem, že už nezbývalo, než zasáhnout. Při bombardování byly hlavně používány grafitové bomby, které měly zkratovat elektrické vedení.

Kdyby Srbsko okamžitě ukončilo běsnění, nemuselo to stát zbytečné životy.

Co se týče pana autora, zkuste najít, jakým způsobem se mu podařil obhájit post předsedy Zelených v Liberci. Je to už pár let, ale pamatuji si to moc dobře.

1 1
možnosti
Foto

J27i55ř56í 30K54i71n32d10l

23. 10. 2022 12:42

My Češi máme v jednání praxi. Také jsme se pro klid a teplo domova navrhli Francii ochotu odstoupit část pohraničí.

5 0
možnosti
Foto

J26i73ř57í 46K57i69n98d49l

23. 10. 2022 12:35

Západ Srbsku dělal něco velmi podobného, co nyní dělá Rusko Ukrajině. To snad nemyslíte vážně, to si opravdu děláte srandu ????

6 2
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2544x
Jsem směšný a trapný politik, mluvka a provokatér. (převzato z diskusí pod blogy) :-) Jinak jsem ekolog, manažer, aktuálně bývalý politik, který věří, že má smysl snažit se o lepší svět a že záleží na tom, co děláme a jak se chováme. Věřím v sílu vizí, i když se zdají zpočátku nereálné. Jsem praktický idealista.

 

 

Seznam rubrik