Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Také nemám pana Křečka v lásce, ale proti své nadřízené je zlatý člověk!!

3 0
možnosti

Kecy o rovnosti všech lidí dovedené do zcela absurdních důsledků natropily už dost zla.

Zaplaťpámbu si to lidé začínají uvědomovat. A až jim dojde, že šiřitelé podobných svinstev jsou největším nebezpečím pro dnešní Evropu, bude svět nadějnější.

7 0
možnosti

Já jsem pane Šedivý rád, že my dva si nejsme rovni ;-D

1 0
možnosti

P75e60t43r 47Č16e11j43k90a

24. 8. 2016 13:17

Pan Křeček neřekl nic, co by nebyla pravda. Chcete důkaz nerovnosti práv lidí, v takovém kontextu, v jakém jí myslel pan Křeček? Tak si otevřete listinu základních práv a svobod a všimněte si, jak jsou jednotlivá práva formulována..... některá má "každý", některá má "občan"..... povím vám zarážející příklad, představte si, že jsou dokonce i práva, která český občan v ČR nemá a nikdy být nebude a cizinec ano - například zrovna právo požádat v ČR o azyl, představte si, že Čech o něj v ČR požádat nemůže... ;-D Stejně tak si představte, že ani čeští občané si nejsou úplně rovni - k řízení dopravního prostředku potřebujete patřičné řidičské oprávnění - jak k tomu přijdou ti, kteří jej nemají? Ostudná nerovnost! Provozovat lékařskou praxi smí překvapivě jenom lékaři, jakto že né každý? Provozovat advokátní praxi smí jenom advokát zapsaný v ČAK - zase, jakto že ne každý? Strašný příklad toho, jak jsme si nerovní, že? Právo kandidovat na senátora má jenom občan starší 40 let.... zase diskriminace.... Mno a přesně v tomhle kontextu pan Křeček o té nerovnosti lidí hovořil..... ten rozhovor jsem slyšel a je očividné, že jste jej nepochopil.

5 1
možnosti

P29e74t90r 63Č69e70j90k79a

24. 8. 2016 13:34

Jinak řečeno, pan Křeček pouze řekl zcela očividnou a pravdivou věc, v ČR (ale jde to zobecnit na všechny země) nemají všichni rovná práva (ad absurdum, pak by totiž kandidovat na českého prezidenta mohl třeba i dvacetiletý Australan, který se týden před vypsáním voleb přistěhoval)... a tudíž je i zcela legitimní debata o tom, jak řešit střety islámského práva s českým - zmiňoval tam příklad těch v zahraničí legálně uzavřených sňatků (třeba se 4 manželkami, z nichž některé jsou z pohledu českého práva ještě děti) - jak k tomu máme přistoupit v ČR?

2 1
možnosti

Budou volby a tak se pan Korytář chce více zviditelnit. On a jemu podobní (není jich málo) budou tak dlouho šabatovsky filozofovat až tam ty mešity a minarety v Liberci budou stát.

8 0
možnosti

Ale to, že se pan Korytář před volbami zviditelňuje, je moc dobře. Alespoň liberečtí zjistí, co je zač. Pokud to snad ještě nevědí....

2 0
možnosti

Mno...já tu diskusi poslouchala také a nemyla jsem nádobí...řekla bych, že jeho názor byl správný, protože se nejednalo jen o mešity, ale také o vztah k islámu a jeho církvi....(čili budou platit ze zahraničí, nebudou li platit ze zahraničí)...Kdyby tuhle diskuzi vedla madam Šabatová, tak byste se jistě divil více...

10 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2544x
Jsem směšný a trapný politik, mluvka a provokatér. (převzato z diskusí pod blogy) :-) Jinak jsem ekolog, manažer, aktuálně bývalý politik, který věří, že má smysl snažit se o lepší svět a že záleží na tom, co děláme a jak se chováme. Věřím v sílu vizí, i když se zdají zpočátku nereálné. Jsem praktický idealista.

 

 

Seznam rubrik