Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přemejšlím, jak nazvat Merkelovou, když udělala takovou CHYBU.

0 0
možnosti

Když člověk o něčem píše, měl by si napřed zjistit fakta.

0 0
možnosti
MS

O vašich dobrých úmyslech pochybuju od veřejné omluvy Angele Merkelové,kdy jste paušálně odsoudil výraz nesouhlasu obyčejných lidí.Je to jen důkaz,že vás jejich názory -jako politika -nezajímají. Angela Merkelová si zcela povýšeně přisvojila právo mluvčího EU,ke kterému nemá žádnou pravomoc a ke kterému nedostala žádný mandát od ostatních zástupců 28(dnes 27) a po právu byla pískotem od členů a plátců daní EU ohodnocena.Vaše přiznání chyby na nějaké jiné téma je jen obyčejná póza před volbami,které nevěřím.Mimochodem kdy v dalším článku přiznáte svoji chibu v nadpisu?

5 0
možnosti
JH

Ta chiba byla možná pokusem o žert, jenže, kdo si tím u našich politiků může být jistý, že?:-)

3 0
možnosti
VH

Že nevíte, není tragedie. Že si nevšimnete slůvka 'průměrně' je ovšem horší. Jak studujete ostatní materiály?

5 0
možnosti

Očekáváte, že Vás voliči budou za Vaší nevědomost ještě chválit?

Ověřit si správnost informace se učí už děti na základní škole.

Důchodci pro Vás zřejmě nejsou cílovou skupinou voličů.

4 0
možnosti
Foto

politiku by měli dělat lidé inteligentní, to je zpráva pro Vás

4 0
možnosti
AT

Předem píšu, že neznám přesné znění výroku, v jakém článku jste ho pronesl, v jaké souvislosti a jak byl článek významný. Ale dovolím si reagovat, co štve mě. Čím je zase dle mého názoru prorostlá společnost: když plácne nějakou blbost Máňa Francimóře při odchodu z čistírny, dá se nad tím s pousmáním mávnout rukou. Když napíše nesmysl nějaký bezvýznamný bloger, pobaví mě to a když mám náladu, připojím reakci. To samé nepravdivé výroky v diskuzi. Ale když vypustí do éteru evidentně mylnou myšlenku politik, zpozorním a ptám se sám sebe, jestli stejně přistupuje ke všem informacím při výkonu své služby a jestli se rozhoduje na základě neověřených a nezpracovaných informací.

Chápu, že je doba zběsilého šíření plků, kdy je potřeba jakoukoliv "šokující" zprávu vodšérovat, aby to co nejvíc lidí volajkovalo, je kůůl bez přemýšlení přeposílat co nejvíce lidem řetězové maily s nepravdivým ale čtivým obsahem. Od lidí veřejně činných ale očekávám zodpovědný a profesionální přístup k zacházení s informacemi.

Že jste omyl uznal, vás samozřejmě přidává body a posouvá o level výš nad ty, kteří jen věří, že záplava dalších informací jejich přebret přebije.

P.S.: Nejlepší je s dobrým úmyslem se vyhnout chybám.

6 0
možnosti
JH

Přesně popsáno. Prostě, od lidí kteří ve svých funckích ovlivňují životy ostatních, logicky a právem, očekáváme více, nejenom znalostí, nežli od těch co metou ulice. Jenže, tohle papaláši neradi slyší.Omluva je správná věc, ale jizvy zůstávají.....

3 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2544x
Jsem směšný a trapný politik, mluvka a provokatér. (převzato z diskusí pod blogy) :-) Jinak jsem ekolog, manažer, aktuálně bývalý politik, který věří, že má smysl snažit se o lepší svět a že záleží na tom, co děláme a jak se chováme. Věřím v sílu vizí, i když se zdají zpočátku nereálné. Jsem praktický idealista.

 

 

Seznam rubrik